Modelul de tricotat „Globuri”

Ori in brad, ori pe fular,

Moțate ele stau…

***

Un model de tricotat ușor de realizat și cu o textură plăcută. Modelul se realizează pe o combinație de ochiuri multiplu de 6.

Rândul 1: *un ochi pe față, două ochiuri pe dos, un ochi pe față, două ochiuri pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 2: *două ochiuri pe față, două ochiuri pe dos, două ochiuri pe față, două ochiuri pe dos *, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 3: *un ochi pe față, două ochiuri pe dos, se lucrează 5 ochiuri (un ochi pe față, un ochi pe dos, un ochi pe față, un ochi pe dos, un ochi pe față) în ochiul următor, două ochiuri pe dos *, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 4: * nouă ochiuri pe față, un ochi pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 5: *un ochi pe față, nouă ochiuri pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 6: *nouă ochiuri pe față, un ochi pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 7: *un ochi pe față, nouă ochiuri pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 8: *nouă ochiuri pe față, un ochi pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 9: *un ochi pe față, două ochiuri pe dos, se lucrează 5 ochiuri (un ochi pe față, un ochi pe dos, un ochi pe față, un ochi pe dos, un ochi pe față) în ochiul următor, două ochiuri pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 10: *două ochiuri pe față, un ochi pe dos, două ochiuri pe față, un ochi pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 11: *se lucrează 5 ochiuri (un ochi pe față, un ochi pe dos, un ochi pe față, un ochi pe dos, un ochi pe față) în ochiul următor, două ochiuri pe dos, un ochi pe față, două ochiuri pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 12: *două ochiuri pe față, un ochi pe dos, șapte ochiuri pe față*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 13: *șapte ochiuri pe dos, un ochi pe față, două ochiuri pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 14: *două ochiuri pe față, un ochi pe dos, șapte ochiuri pe față* , se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 15: *șapte ochiuri pe dos, un ochi pe față, două ochiuri pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 16: *două ochiuri pe față, un ochi pe dos, șapte ochiuri pe față*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 17: *se lucrează 5 ochiuri (un ochi pe față, un ochi pe dos, un ochi pe față, un ochi pe dos, un ochi pe față) în ochiul următor, două ochiuri pe dos, un ochi pe față, două ochiuri pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Rândul 18: *două ochiuri pe față, un ochi pe dos, două ochiuri pe față, un ochi pe dos*, se repetă se este între ** până la sfărșitul rândului.

Modelul Globuri

Modelul Globuri

Modelul Globuri

Modelul Globuri

Modelul Globuri

Și spatele…

Modelul Globuri

Spor la împletit!

Cu drag,

ImpletiturileMinei.com

Anunțuri

1 reply »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri

Introduceţi adresa dvs. de e-mail pentru a vă abona la acest blog şi a primi notificări de posturi noi prin e-mail.

%d blogeri au apreciat asta: